Feelings Yoga Beuningen

Lesinfo en tijden

Hier vindt je de lesinfo en tijden voor de groepslessen.
Je kunt een proefles of losse les volgens om zo te voelen hoe de sfeer in de les is. Is yoga nieuw voor je dan zijn vaak meerdere proeflessen nodig om echt te ervaren wat het met en voor je doet.
Wij zijn allen gediplomeerde en ervaren yogadocenten met aandacht voor jou als persoon. De groepen zijn daarom klein en persoonlijk. Je doet mee op je eigen niveau, wat mogelijk is voor jou.  

Groepslessen

De Yogalessen, trainingen en workshops worden gegeven in de ruimte van
Feelings Massage, Coaching, Yoga & Training, Kerkplein 7 in Beuningen.

Maandagavond (vanaf juni '22)
Zwangerschapsyoga:

Groepsles van 19.15 uur - 20.15 uur
Mindfulness, Meditatie & Adem:
Groepsles van 20:30 uur - 21:30 uur

Dinsdagavond:
Easy Hatha yoga:
Groepsles van 19:15 uur - 20:15 uur
Yoga Nidra, meditatie en Mindfulness:
Groepsles van 20:30 uur - 21:30 uur

Woensdagochtend:
Easy Hatha yoga:

Groepsles van 9:00 uur tot 10:00 uur
Stoelyoga:
Groepsles van 10:15 uur tot 11:15 uur

Woensdagavond:
Hatha Yoga:
Groepsles van 19:15 uur tot 20:15 uur
Groepsles van 20:30 uur tot 21.30 uur

Donderdagavond:
Ademwerk en ademcirkel:
Groepsles 1x per maand 19:30 - ca. 21:00u

Vrijdagochtend:
Yin Yoga: (locatie de Leghe Polder)
Groepsles van 9:00 uur tot 10:00 uur (vol)
Groepsles van 10:15 uur tot 11:15 uur

De eerstvolgende Ademcirkel vindt plaats op 16 juni a.s.
Kosten voor deelname zijn € 35,- per persoon; het maximale aantal deelnemers is 6. De duur is ca. 2 uur. Er wordt altijd op de persoon afgestemd wat te doen, je kunt dit dus opbouwen voor jezelf.

Per 2021 geldt het volgende:

De lessen volg je per kwartaal, de betaling is uiterlijk 2 weken nadat het kwartaal is begonnen. Er geldt een maand opzegtermijn, zo kan ik mensen van de wachtlijst tijdig in kennis stellen dat ze kunnen meedoen.
Het is mogelijk om een nota te ontvangen, bv voor werkgever, anders ontvang je een betaalverzoek of maak je het zelf over op de rekening. Bij voldoende plaats in de groep is het mogelijk om in het kwartaal in te stromen; het lesgeld wordt dan naar rato verrekend.
Er wordt vanuit gegaan dat je de les volgt op het door jou afgesproken tijdstip/dag. Hiermee is rekening gehouden met het lesgeld, er volgt geen restitutie als je niet kunt.
Het is overigens wel mogelijk de gemiste les in te halen in een andere les, maximaal een maand na dato en bij ruimte in de betreffende les.
Is er iets aan de hand waardoor je de lessen voor langere tijd niet kunt volgen, laat dit dan altijd aan Iris weten.

De kwartalen en lesgelden zijn als volgt:

- Januari tot en met Maart € 139,80 (12 lessen)
- April tot en met Juni € 139,80 (12 lessen)
- September tot ca. half December € 174,75 (15 lessen)

Een losse les of proefles is € 15,- (gepast betalen in de betreffende les s.v.p.).
Wanneer je (naderhand) meedoet met het kwartaal betaal je € 11,65 per les.
Dit lesgeld wordt in een keer voldaan d.m.v. een betaalverzoek of gepaste contante betaling in de eerstvolgende les voor aanvang.
Je kunt met losse lessen deelnemen aan de yoga; een nadeel is echter dat je steeds moet informeren of er plaats is in de betreffende les. Doe je mee met het kwartaal (en evt. daaropvolgende) dan ben je zeker van je plaats in de les.

In de schoolvakanties regio zuid tw. carnaval, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie en op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders besproken tijdens de les. Als er voldoende animo is en het is mogelijk voor de docent dan kan er in overleg een extra les worden gevolgd. Hierin is geen rekening gehouden met het lesgeld.

In de zomervakantie (juli/aug) zijn er geen reguliere groepslessen en worden er doorgaans andere activiteiten georganiseerd zoals o.a. Yoga in de Uiterwaarden, weekend retraites yoga en mindfulness of workshops Yoga, Meditatie & Ademwerk. Deze lessen vallen buiten het lesgeld voor de wekelijkse yogalessen.

Als je niet kunt, meldt je dan zo snel mogelijk doch uiterlijk om 17:00 uur de dag voor je les af. Dat is wel zo fijn naar de docente en naar de medecursisten toe en weten we wie er allemaal komen.

Wil je bijv. twee yogalessen per week volgen (al dan niet verschillend) dan krijg je een korting van 10% op het totaalbedrag. Dit geldt per persoon.

Privéles en yogatherapie

Naar aanleiding van uw wens voor privéles en eventuele klachten volgt eerst een intakegesprek. Hier wordt de therapie/les op afgestemd. De yogatherapie kan in combinatie zijn met ademhalingsoefeningen, meditatieles en massagebehandeling(en) om de balans weer zo goed mogelijk te herstellen. Een actieve houding hierbij is gewenst, u bereikt hiermee het beste resultaat. De sessies duren ca. 30-40 minuten tot 60 minuten.
Privéles kan ook worden gebruikt als 'opstapje' voor de groepsles.

Ademwerk

Door een verruiming in je ademhaling en een betere ademhaling aan te leren kun je veel fysieke en lichamelijke klachten verminderen en oplossen uiteindelijk.
Naast het aankijken en oplossen van belemmerende overtuigingen geeft het je veel ontspanning, ruimte en zachtheid naar jezelf.
Na een sessie merk je al verschil!
Privé sessies:
Voorafgaand aan de eerste sessie is er een intakegesprek; hierdoor kan de eerste keer tot 120 min duren. Vervolgsessies duren ca 90 minuten.
Ademcirkel:
Je kunt ook ademwerk in een (kleine) groep doen van maximaal 5 personen.
Er is geen ervaring nodig. Deze groepslessen worden eens in de maand/twee maanden gegeven in de praktijk. Zie de agenda voor meer informatie.

Wil je meer weten, neem gerust contact op.