Feelings Yoga Beuningen

Yoga retraite Huy

In een van mijn eigen retraites heb ik kennis gemaakt met het Tibetaans Centrum Yeunten Ling in Huy (Hoei) België.
Ik wilde daar al eerder naar toe, het Boeddhisme interesseert mij al jaren, maar dit kwam er steeds niet van totdat ik een retraite voorbij zag komen aldaar. Yes, dacht ik, ik ga!

Hier heb ik allerminst spijt van gehad. Het centrum (klooster) en de mensen daar ademen rust en vrijheid uit. Het is er liefdevol, gastvrij en vriendelijk.
Echt een plaats om heerlijk tot rust te komen, te genieten van de liefdevolle energie en je over te geven aan het ritme van jezelf. Mijn keus voor deze plaats is dan voor mij ook vanzelfsprekend.

Hoe ziet het er in grote lijnen uit en wat kun je o.a. verwachten?

Op vrijdag 5 juni 2020 heten mijn collega Mireille Peters en ik je welkom in het Tibetaans centrum. Richttijd is 17:00u voor aankomst.

Na het in gebruik nemen van je kamer en even relaxen, eten we samen en gaan we van start het avondprogramma. Wat, dat is nog even een verrassing!

Zaterdag en zondag dompelen we je onder in o.a. Hatha Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, ademhalingsoefeningen, meditatie, dans, stilte wandeling, klanksessie en oefeningen om je eigen innerlijke kracht te (her)voelen, meer innerlijke rust te ervaren en vooral ook te ont-spannen. Tussendoor heb je ook tijd voor jezelf, om te voelen en te ervaren. Als je een sessie of les niet mee wilt doen, dan mag dat gerust. Het is géén moeten! Jij bepaalt waar je aan toe bent, niemand anders.

In de loop van de ochtend/middag van maandag 8 juni sluiten we het weekend af. (mocht je eerder weg moeten, dan is dit eveneens bespreekbaar) Het is aan te raden deze maandag verder niets te plannen om na te genieten en alles te 'laten zakken'.

Het retraite weekend is all in, inclusief alles van het programma, een persoonlijke verrassing, maaltijden, deelname aan meditaties en/of pudja's (heling door mantra's) die op het instituut gehouden worden.
De maaltijden zijn vegetarisch en vol liefde bereidt door de kok.
Deelname houdt ook in dat je Karma Yoga doet, door je kamer netjes achter te laten en een keer mee te helpen waar nodig (geen zware klussen). Karma Yoga is iets doen voor een ander zonder dat je daar zelf direct profijt van hebt. Dit geeft je eveneens ruimte voor zelfcompassie.
Prijs voor dit heerlijk verzorgde weekend is € 555,- per persoon en is op basis van een 2 persoonskamer. Wil je een eenpersoonskamer dan is dit mogelijk middels een meerprijs van € 100,- (geef dit zsm aan i.v.m. beperkte beschikbaarheid).

Hieronder vind je een impressie van de lokatie (eigen foto's)

Wil je deelnemen aan de retraite, of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op.