Feelings Yoga Beuningen

Yoga retraite week Marokko 2020

Behoefte aan ontspanning, innerlijke rust en je innerlijke kracht uitbreiden en verstevigen, even wegdromen en vakantie, gevoel van écht even er uit zijn? Ga dan mee op de yogareis!

Wat kun je o.a. verwachten?
Hatha Yoga, Yoga Nidra, meditatie en mindfulness, coaching met vooral praktische oefenen voor jezelf.
Maar ook écht stilzijn, de stilte in jezelf (leren) horen, accepteren en dit tot je krachtbron maken.
Je ervaart hier ook hoeveel prikkels je eigenlijk normaal gesproken binnenkrijgt, en dat dit ook anders kan zijn.
Een ware verademing voor iedereen vanaf ca. 17 jaar, en zeker voor heel gevoelige mensen en/of HSP.
Dit alles onder deskundige leiding gedurende deze week, een opbouwend programma én ook tijd voor jezelf.

Je verblijft op de eco logde L'Ane Vert, bij Essaouira, Marokko welke in een idyllisch mooie omgeving ligt aan zee. Een droom op zich.
De lodge heeft een ruim terrein, een waanzinnig mooi terras, en ligt aan zee op loopafstand. We zijn veel buiten uiteraard want in Marokko is het al volop lente dan, maar mocht het weer tegenzitten dan is er een binnenprogramma.
De appartementen zijn o.b.v. 2 personen en je verblijft in vol pension. De heerlijke, zacht kruidige Marokkaanse keuken met een Frans tintje zorgt voor 3x daags een heerlijke maaltijd (doorgaans 3 gangen menu 's avonds).
De keuze tussen vlees/vis of vegetarisch kun je dagelijks zelf maken; inclusief drinken, evt. alcoholische dranken zijn voor eigen rekening.

Het is ook mogelijk om in een sfeervolle hut te slapen met 2 of meer personen, indien gewenst.

Naar keuze kun je je reis evt. uitbreiden met een vakantie/stedentrip in Marokko, op eigen gelegenheid.

Kosten voor deze reis zijn € 975,-- per persoon, o.b.v. vol pension (All In) verblijf op de Lodge en 2 persoonskamer met veelal eigen sanitair,
incl Yoga en Meditatielessen, praktische oefeningen voor het verkrijgen van o.a. inzicht en je innerlijke rust en andere leuke en rustgevende activiteiten. Het is ook mogelijk om
Inclusief vervoer van en naar luchthaven (Marrakech of Agadir)

Excl. vliegticket (ca € 75,- enkele reis), annulering- en reisverzekering en persoonlijke uitgaven. Er is geen visum nodig voor Marokko, wel een geldig paspoort dat min 3 maanden geldig is voor aankomst in Marokko.

De week wordt in het voorjaar van 2020 georganiseerd en wel van 25 april t/m 2 mei; het is dan al volop lente in Marokko! Opgeven voor 1 december als je zeker mee wilt, de reis gaat door bij 8 personen, maximaal zijn er 16 personen in de groep.

Als je eerder wilt komen of later wilt gaan, laat dit dan weten zodat ik dit kan regelen bij de Lodge. Hieronder vind je een aantal foto's, en ja, het is er echt zo mooi!


Voel je welkom om mee te gaan op dit yoga avontuur!