Feelings Yoga Beuningen

Yoga4Kids

Vindt je het moeilijk om in te slapen, ben je druk (in je hoofd), gespannen of regelmatig moe?

Dan is Yoga4Kids iets voor jou!

Het maakt je sterk, helpt je ontspannen, beter concentreren en je lekker in je vel te voelen. Kom het gerust een keertje uitproberen en kijk zelf wat het voor jou doet!

Yoga4kids is er voor kids van 7-8 t/m 12 jaar. Voor je oudere broer of zus is er Yoga4Teens en voor je kleinere broertje en/of zusje is er kinderyoga vanaf 4 jaar. Les of workshop op school of BSO behoort ook tot de mogelijkheden.

Doe makkelijke kleding aan waarin je je goed kunt bewegen zoals een joggingbroek of legging, T-shirt en een vestje. Neem een handdoek mee voor over het matje. Yogamatjes zijn er al maar je mag ook je eigen yogamatje meenemen als je wilt.

Laat wel even weten dat je komt. Je kunt mij bereiken op (06) 27 09 08 78 of via mail yoga@mwfeelings.nl. Per april a.s. start een nieuwe groep op de woensdagmiddag van 13.30u tot 14.30u. Aansluitend wordt er Yoga Nidra voor kinderen gegeven (ca 30 minuten, van 14.30 u tot ca 15.00u); dit is een wetenschappelijk onderbouwde en fijne ontspanningstechniek (yogische slaap) die zowel voor volwassenen als voor kinderen een diepe ontspanning geeft. Dit half uur is speciaal voor kinderen. Voor volwassenen is dit op maandagavond van 20.30uur tot ca. 21.30 uur. Bij voldoende deelname organiseer ik dit ook voor tieners.

Wil je een losse les?.

Dan kost dat € 15,-. De kosten per leskwartaal zijn € 130,-. In de schoolvakanties regio Zuid worden geen lessen gegeven.

Tot Yoga!

Hartelijke groet,

Iris van Wessel

Gediplomeerd yogadocente Hatha Yoga volwassenen, tieners en kinderen